ColorMode ComCards

Met je persoonlijke COM-Card zal winkelen nooit meer hetzelfde zijn. Twijfels en dure vergissingen behoren tot het verleden.

Leg uw persoonlijke COM-Card op een kledingstuk als de kleur(en) van het kledingstuk en die van de COM-Card in elkaar overlopen, past het kledingstuk bij uw kleurharmonie. 

Com Card

Elke COM-Card geeft een uitgebreid advies over kleding, accessoires en sieraden voor elke persoonlijke kleurrichting.

Er zijn thans vele duizenden vrouwen en mannen in binnen en buitenland in het bezit van hun COM-Card en profiteren van de voordelen.

Kleuradvies op creditcard formaat
In tegenstelling tot het moeilijke gedoe met dure waaiers zijn COM-Cards kleurcollages op creditcard formaat en gecreëerd uit duizenden kunstafbeeldingen en reproducties van schilderwerken. Deze ColorMode "matchingcards" werken als "blendingtools" waarmee exact de juiste kleurindicatie - kleursfeer - wordt weergegeven. Het is een betrouwbaar hulpmiddel om op een eenvoudige manier vast te stellen of jouw kleurharmonie past bij de kleuren van een kledingstuk, haarkleur, make-up en zelfs bij je interieur. 

In één oogopslag kan nu zichtbaar gemaakt worden of de kleur past bij jouw persoonlijke kleurharmonie. Wij hebben 78 verschillende COM-Cards ontworpen (plus 13 speciale mannenkaartjes) op basis van de kleurkenmerken:
 

Zuiverheid – Ondertoon – Kleurhoogte.

Contact

Heeft u vragen of wilt u iets bestellen? Neem dan hieronder vrijblijvend contact op met Frans M. de Vries.
 •  
 • Adres

  Park “Hof van Heden”
  Varsseveldsestraatweg 96
  7122 NM AALTEN
 • Telefoon

  0543 - 47 55 77
 • E-mail

  info@colormode.nl