kleurenanalyse

DE 78 COLORMODE MATCHINGCARDS

Wij dachten, inmiddels in de vorige eeuw, dat we met een analyse op basis van 78 verschillende typeringen een beter resultaat konden geven dan onze conculega’s met  4 seizoenen. Wel zijn de 4 seizoenanalyses thans vaak aangepast met de door ColorMode benoemde harmonieën.

Het staat vast dat de analyse, gebaseerd op een van de 6 ColorMode harmonieën, voldoende inzicht geeft bij het maken van keuzes met betrekking tot kleding en uiterlijk.

 

DE KLEURENANALYSE

De misvatting dat meer analysemogelijkheden (i.p.v. 4 seizoenen) recht doet aan het juist labelen van personen, werd duidelijk toen bleek dat elk individu volstrekt uniek is. Bij 10 personen allemaal op dezelfde harmonie geanalyseerd uit de 78 mogelijkheden, waren deze allemaal zonder uitzondering totaal verschillend.

Ook komt het voor dat personen geen enkele voorkeur vertonen die tot een conclusie kunnen leiden.

Vaak hoor je dan “ja dat wist ik wel omdat ik weet dat alles me staat”. Helaas voor deze personen blijkt dan dat als niets misstaat ook niets echt wel staat. Bij de analyse blijkt n.l. dat de juiste kleuring duidelijk in het gezicht waarneembaar is. Na enige oefening of training kan dit door iedereen worden waargenomen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u iets bestellen? Neem dan hieronder vrijblijvend contact op met Frans M. de Vries.
 •  
 • Adres

  Park “Hof van Heden”
  Varsseveldsestraatweg 96
  7122 NM AALTEN
 • Telefoon

  0543 - 47 55 77
 • E-mail

  info@colormode.nl