Zelf gecertificeerd ColorMode kleurconsulent worden?

ColorMode is een systeem op het gebied van kleurenanalyse dat zich onderscheidt van andere kleurenorganisaties door een unieke en individuele benadering bij het adviseren van persoonlijk passende kleuren.

Volgens het “ColorMode” kleursysteem worden mensen geanalyseerd op hun persoonlijke kleurharmonie (uitstraling op basis van kleur haar, ogen en huid). Met behulp van zes kragen wordt bepaald welke drie kleureigenschappen de klant heeft, in welke combinatie en welke kleurkarakteristiek dominant is. Het systeem is accuraat, professioneel, eenvoudig, praktisch, overzichtelijk en betaalbaar. Het is een beproefd systeem dat zich in de praktijk heeft bewezen als meest perfecte systeem voor professionele individuele kleurenanalyses. Het is ook zeer geschikt voor groepen en snelle analyses. Daarom worden ColorMode workshops met kleurenanalyses ook gegeven voor bedrijven, winkels, zelfs op evenementen en grote of kleine party's.
Na analyse ontvangt elke klant zijn of haar persoonlijke COM-Card met uitgebreid kleding en kleuradvies. 

De ColorMode opleiding tot gecertificeerd kleurconsulent
De opleiding tot kleurconsulent wordt gecoordineerd met de mogelijkheid tot uitbreiding van het certificaat tot opname in ons instituut (i.o) KLEUROLOGIE. Je krijgt dan ook het certificaat voor erkend Kleuroloog.

De basis opleiding ColorMode vindt plaats op een donderdag op afspraak en in overleg voor maximaal drie cursisten.

De prijs voor elke dagdeel van de opleiding  bedraagt 250,00 euro incl. lunch. De opleidingen worden verzorgt op de locatie:

Hof van Heden
Varsseveldsestraatweg 96
7122NM Aalten
Tel. 0543-475577

Door:
Frans M. de Vries, kleuroloog
 

Contact

Heeft u vragen of wilt u iets bestellen? Neem dan hieronder vrijblijvend contact op met Frans M. de Vries.
 •  
 • Adres

  Park “Hof van Heden”
  Varsseveldsestraatweg 96
  7122 NM AALTEN
 • Telefoon

  0543 - 47 55 77
 • E-mail

  info@colormode.nl