Meer over ColorMode

ColorMode – kleuradvies voor vrouwen en mannen
Dit kleursysteem wordt toegepast bij het vaststellen van ieders persoonlijke kleurharmonie. Hierbij gaat het om je uiterlijke verschijningsvorm. Het geeft een perfecte indicatie van je kleurrichting in tegenstelling tot de verouderde indeling in seizoenen: Lente-, Zomer-, Herfst- of Wintertypen.

Meer over kleurenanalyse
Vele hebben een intuïtief gevoel voor de juiste kleur en deze hangt weer af van de stemming van het ogenblik. We kennen allemaal het gevoel voor een volle klerenkast “ik heb niets om aan te trekken”. Dat heeft te maken met het feit dat onze kleur voor dat moment niet aanwezig is. Om deze dilemma's te voorkomen en voortaan beter en voordeliger onze garderobe in te richten, is een kleurenanalyse noodzakelijk. 

Voordelen:

 1. Er goed uitzien (bewust, niet toevallig)
 2. Kleurenanalyse levert een bijdrage aan de stijl en zelfexpressie van een individu.
 3. De juiste samenstelling van kleuren, make-up, kleding en design ontdekken, en toepassen, heeft positieve gevolgen voor elke persoonlijkheid en haar uitstraling.
 4. Het gevoel van eigenwaarde wordt versterkt, men gaat zich "beter" voelen en komt daardoor ook positief, evenwichtig en prettig over op de omgeving.

Opmerking:
Nadat iemand zijn richting gevonden heeft, kan er een overgangsfase nodig zijn om deze nieuwe kleuren te accepteren. Er kan zich wat onwilligheid voordoen met betrekking tot het afschaffen van de niet passende kleuren. Wanneer men eenmaal gewend is aan de nieuwe, eigen kleuren, zal het inzicht groeien dat de 'oude' kleuren niet langer passen. Door een nieuw bewustzijn zal men waarschijnlijk niet meer terugvallen in de oude gewoonte van het kopen voor eenmalige gebeurtenissen, maar doelgerichte keuzes maken voor de eigen garderobe.

Contact

Heeft u vragen of wilt u iets bestellen? Neem dan hieronder vrijblijvend contact op met Frans M. de Vries.
 •  
 • Adres

  Park “Hof van Heden”
  Varsseveldsestraatweg 96
  7122 NM AALTEN
 • Telefoon

  0543 - 47 55 77
 • E-mail

  info@colormode.nl