Uitleg kleur

Kleur is licht, is energie. Zonder licht geen leven. Kleuren hebben een grote invloed op ons uiterlijk. Met de juiste kleur ontstaat synergie en we gaan stralen. Een stralend uiterlijk heeft ook effect op ons innerlijke gevoel van welzijn. De positieve kwaliteiten van ons karakter worden zichtbaar. De helende werking van kleuren wordt zowel in de reguliere als alternatieve geneeskunst toegepast. Soms bewust, vaak onbewust, weten we welke kleuren ons kunnen helen, in balans brengen, rust of energie geven.

Emoties
Kleuren roepen emoties en gevoelens op. Dit kan een gevoel van welbehagen of juist een bepaalde onrust geven. Kleuren brengen rust en balans, maar ook energie en opwinding. Met de juiste kleur kun jij je kwaliteiten en prestaties versterken of kom je tot jezelf en letterlijk tot 'verlichting'. Soms wordt gesteld dat bijvoorbeeld blauw bij íedereen een gevoel van ontspanning veroorzaakt. Wij menen dat de invloed van kleur bij ieder mens verschillend werkt. Intuïtief voel je vaak al aan welke kleur op dat moment 'bij je past' of waar je behoefte aan hebt.

Online kleurtest
De ColorCode kleurtest is een test om er achter te komen welke kleur het beste past bij jouw karakter. Door een paar kleur keuzes bepaal je zelf welke kleur je op dit moment het meeste aanspreekt.Bij het invullen van de test is het belangrijk om op je intuïtie af te gaan. Probeer de keuzes vanuit je gevoel te maken, zonder daarbij te denken aan bijvoorbeeld de kleur van je kleding, interieur of je lievelingskleur. Het kan namelijk zijn dat deze kleur er wel uitkomt, maar dat hoeft niet. De test blijft een momentopname, want je gevoel én dus je voorkeur voor een bepaalde kleur kan veranderen. Je eerste ingeving is vaak het beste. Ga dus op je gevoel af en kies snel, intuïtief, zonder nadenken.

Contact

Heeft u vragen of wilt u iets bestellen? Neem dan hieronder vrijblijvend contact op met Frans M. de Vries.
 •  
 • Adres

  Park “Hof van Heden”
  Varsseveldsestraatweg 96
  7122 NM AALTEN
 • Telefoon

  0543 - 47 55 77
 • E-mail

  info@colormode.nl