Wat is jouw kleur?

Kleuren roepen emoties en gevoelens op. Dit kan een gevoel van welbehagen of juist een bepaalde onrust geven. Kleuren brengen rust en balans, maar ook energie en opwinding.

Met deze wetenschap wordt ook in de modewereld al sinds jaar en dag 'gespeeld'. Een passende kleur  versterkt je persoonlijke uitstraling en geeft zelfvertrouwen door een beter gevoel van eigenwaarde.

Bepaal zelf jouw kleur!

Producten voor kleurconsulenten

Bent u kleurconsulent of wilt u dit worden? Onderstaande producten zijn daarbij een 'must have' en kunnen worden besteld bij Frans M. de Vries. Neem hiervoor contact op via onderstaand formulier.

Com card

COM CARDS ColorMode

COM Cards zijn zogenaamde ColorMode matchingcards. Dit zijn kleurkaartjes op creditcard formaat om je persoonlijke kleurharmonie te hanteren bij aanschaffing van kleding, sieraden en cosmetica. Minimaal bestelaantal is 10 conform deze bestellijst.

Com card

Analyse doeken

De analyse met de zes ColorMode kragen is vervangen door analyse met zes doeken in de prisma kleuren: Rood – Oranje – Geel – Groen – Blauw – Paars. Zend een e-mail voor prijzen en bestelopties.

Com card

Helen en Spelen

Het boekje "Helen en Spelen met Kleuren" bevat verdiepende informatie en is voorzien van een kleurentest met 36 kleurkaarten en 6 grote testkaarten. Zend een e-mail voor prijzen en bestelopties.

Com card

Leerboek kleurconsulent

Bestel het "Leerboek voor de opleiding tot kleurconsulent". Dit boek is een belangrijke bron van informatie voor iedereen die kleurconsulent wil worden. Zend een e-mail voor prijzen en bestelopties.

Contact

Heeft u vragen of wilt u iets bestellen? Neem dan hieronder vrijblijvend contact op met Frans M. de Vries.
 •  
 • Adres

  Park “Hof van Heden”
  Varsseveldsestraatweg 96
  7122 NM AALTEN
 • Telefoon

  0543 - 47 55 77
 • E-mail

  info@colormode.nl